Routes

Prachtige route door het Groene Hart

De concept route van de Ode aan Jan Janssen is gereed! We fietsen langs nieuwe recreatie, glastuinbouw en veenweidegebieden. Het is ongelooflijk dat je in het drukke westen zo’n mooie rustige tocht van 100 km nagenoeg zonder stoplichten kan fietsen. Het is bijzonder om te bedenken dat Jan hier zijn trainingsrondes heeft gefietst. En nog bijzonderder als je je bedenkt waartoe dat allemaal heeft geleid. Dichter bij het beleven van de route van een legende kom je niet! Uiteraard fietsen we ook langs het bijzondere standbeeld dat wij voor Jan hebben gerealiseerd in het centrum van Nootdorp!

Tussenstop met koffie en appeltaart

Halverwege is een tussenstop bij Ipse de Bruggen in Zwammerdam. Hier staan een heerlijke bak koffie (of thee) met appeltaart te wachten. Ipse de Bruggen is een plek waar mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking wonen. De appeltaart die jij als deelnemer krijgt zijn gebakken door de cliënten van EigenBereid, met appels uit de eigen boomgaard. Bijzonder toch?

Hieronder zie je de definitieve route van de Ode aan Jan Janssen 2021. Gebruik je een GPS om te navigeren? Dan kan je hieronder het GPX bestand downloaden:

GPX bestand downloaden

Heb je geen GPS? Ook geen probleem, de route wordt uitgepijld!

 

>