Programma

Programma

Het programma voor de Ode aan Jan Janssen 2021 ziet er als volgt uit.

08.45 uur: Terrein open.
09.00-12.00 uur: Start in tijdvakken.
12.00-14.00 uur: In Zwammerdam is een Hollandse tussenstop met koffie en appeltaart (inbegrepen bij inschrijving)
13.00-16.00 uur: Verwachte aankomst deelnemers met feestelijke afsluiting

Schrijf je nu in via deze link

Vertrek in tijdvakken

Om het aantal deelnemers op de startlocatie te beperken, wordt er gefaseerd gestart. Dat betekent dat je in een tijdvak wordt ingedeeld, waarbinnen je moet starten. Iedereen wordt in een tijdsblok ingedeeld. Als deelnemer kun je bij inschrijving een voorkeurstijd op te geven, wij proberen iedereen zoveel mogelijk naar wens in te delen. Later wordt bekend gemaakt op welk tijdstip binnen dat uur gestart kan worden. We vragen je om maximaal 10 minuten voor vertrek van jouw tijdvak aanwezig te zijn, om zo te zorgen dat iedereen veilig kan deelnemen.

Hollandse tussenstop

Dit jaar vind de tussenstop bij Ipse de Bruggen in Zwammerdam plaats. Tijdens de tussenstop wordt gezorgd voor koffie/thee en een heerlijke Hollandse versnapering. De tussenstop is inbegrepen bij de inschrijving.

Feestelijke afsluiting

Bij de finish vind een gezellige afsluiting plaats met muziek en horeca (op eigen rekening). Praat bij met je vrienden of deel je ervaringen met andere deelnemers onder het genot van een drankje en een hapje. Wij verwachten dat de eerste deelnemers om 13:00 finishen en de laatste groep rond 16:00 binnenstroomt. Dit jaar helaas geen mogelijkheid om de Vuelta te kijken op grote schermen, de huidige corona-maatregelen laten dit helaas niet toe.