Ook partner worden?

De Ode aan Jan Janssen is ontstaan uit een initiatief van een aantal wielerenthousiastelingen die een ode aan Jan Janssen wilde brengen. Vele ideeën leidden tot het bronzen beeld en een jaarlijks terugkerende toertocht. Het beeld is in januari 2020 gerealiseerd met behulp van verschillende partners. Een geweldig moment voor Jan, zijn familie, de initiatiefnemers en onze partners. De onthulling werd breed uitgemeten in de landelijke media.

De realisatie van het beeld is slechts het begin van de ode aan deze wielerlegende. Op 28 augustus 2021 vindt de tweede editie van de jaarlijks terugkerende toertocht “Ode aan Jan Janssen” plaats vanuit zijn geboorteplaats Nootdorp. Uiteraard passeert de route ook het beeld van Jan.

Partner worden

Er zijn verschillende mogelijkheden om partner te worden van de Ode aan Jan Janssen. Tijdens de onthulling van het standbeeld van Jan en tijdens de eerste editie van de Ode aan Jan Janssen is opnieuw gebleken dat Jan nog steeds erg bekend en geliefd is binnen Nederland en het evenement kon dan ook op veel aandacht rekenen. Wil jij met jouw bedrijf meeliften op deze bekendheid, word dan partner van dit evenement.

Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw bedrijf in aanloop naar en tijdens het evenement te promoten. Partner worden van de Ode aan Jan Janssen kan op diverse manieren, afhankelijk van de wensen en budget. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Martijn van Dijk via 06 – 81 14 37 55 of vul het contactformulier in.

>