Tickets kopen

Ode aan Jan Janssen op de radio

Ode aan Jan Janssen op de radio

Woensdagavond 29 juli 2020 waren we LIVE op de radio bij Den Haag FM 92.0. Eén van de organisatoren, Martijn, was in de uitzending bij dossier Mastenbroek. Tijdens de uitzending vertelde Martijn over het ontstaan van de Ode aan Jan Janssen, de onthulling van het standbeeld en het aankomende fietsevenement.

Op 29 augustus fietsen we 100 km, een route die gebaseerd is op de trainingsrondes van Jan Janssen. Zoals Mastenbroek mooi omschreef: “Hiermee treden de deelnemers in de voetsporen, of beter gezegd, in de pedalen van niemand minder dan sporticoon, wielrenner, Jan Janssen.”

Alles is, op een veilige en leuke manier, geregeld. Uiteraard worden er verschillende veiligheidsmaatregelen omtrent corona genomen. Maar het gaat gewoon gebeuren!

Mastenbroek: “En wat vindt Jan er eigenlijk zelf van? Hij is vaak natuurlijk in de picture maar uiteindelijk is het gewoon een bescheiden man?” “Hij vindt het heel bijzonder dat het nog steeds allemaal voor hem georganiseerd wordt. Hij vindt het een enorme waardering voor al zijn prestaties, en dat is het natuurlijk ook!”

Nieuwsgierig geworden naar het hele fragment? Terugluisteren kan hieronder.