Tickets kopen

Ode aan Jan Janssen gaat door!

17 juli 2020 | Geweldig nieuws! De Ode aan Jan Janssen gaat door! En wel op de geplande datum 29 augustus a.s. Op deze dag krijgen deelnemers de kans om te fietsen over de trainingsroute van Nederlands eerste Tour- en Vuelta-winnaar, Jan Janssen. Beleef de route van deze wielerheld met ons mee en schrijf snel in.

Na maanden van onzekerheid, kwam er dan toch het verlossende woord van premier Rutte: we mogen weer! Daarom is inschrijven vanaf vandaag weer mogelijk voor de eerste editie van dit bijzondere evenement.

Route

De Ode aan Jan Jansen in een 100 km toertocht. Uiteraard wordt gefietst langs het bronzen beeld. De route gaat verder langs nieuwe recreatie, glastuinbouw en veenweide gebieden. Het is ongelooflijk dat je in het drukke westen zo’n mooie rustige tocht van 100 km nagenoeg zonder stoplichten kan fietsen. Onderweg is er een stop met koffie en appeltaart. Kijk hier voor meer informatie over de route.

Programmering

Uiteraard nemen we aanvullende Corona maatregelen gedurende het evenement. Zo wordt er gestart in tijdvakken, dient er op start-/finishlocatie 1,5 meter aangehouden te worden en mag je alleen deelnemen indien jij of familieleden geen symptomen hebben . Kijk hier voor ons vernieuwde reglement. Verder is de programmering nagenoeg ongewijzigd. Na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar naar de eerste etappe van de Tour de France te kijken. Dit kan onder het genot van een hapje en een drankje (voor eigen rekening). Kijk hier voor het programma.

Schrijf je in!

We brengen een ode aan de grootste kampioen uit de Nederlandse geschiedenis. Beleef je de route van deze wielerheld met ons mee? Schrijf dan snel in.