NTFU is partner van de Ode aan Jan Janssen

NTFU is partner van de Ode aan Jan Janssen

Wielersportbond NTFU behartigt de belangen van de sportieve fietser. De NTFU zorgt ervoor dat jij als sportieve fietser de fietssport optimaal en met plezier kunt beleven. Dat doet zij onder andere door de wielersport vrij toegankelijk te houden, randvoorwaarden te scheppen voor een groot aantal fietsevenementen en door verenigingen te ondersteunen en versterken. Met aandacht voor kwaliteit én veiligheid.

De organisatie van de Ode aan Jan Janssen is dan ook blij met de samenwerking met de NTFU. Veiligheid in het verkeer is voor ons een absolute top prioriteit, tijdens maar vooral ook buiten het evenement. Alleen met elkaar kunnen we dit bereiken. Tegen deze achtergrond heeft de NTFU niet al te lang geleden hun campagne ‘De echte wielrenner is een dame of heer in het verkeer’ gelanceerd. Klik hier voor meer informatie over deze mooie campagne.

Wat betreft de Ode aan Jan Janssen verzorgt de NTFU o.a. voor elke deelnemer een fietsbel en een ziplock zakje, om je telefoon veilig op te bergen. Want de echte wielrenner laat immers van zich horen.